דלג לתוכן המרכזי

מרק עגבניות ובאגט

אופן הכנה:

בוצעים באגט לקרעים קטנים ושמים בצד.
חותכים לחצאים 300 גר' עגבניות שרי. מערבבים עם 2 כפות שמן זית, קורט מלח, קורט פלפל ועלי טימין.
משטחים על תבנית אפייה. צולים בתנור בחום של 200 מעלות במשך 50 דקות.
בסיר בינוני מחממים שמן זית.
מוסיפים פרוסות מ-2 שיני שום.
מוסיפים 2 פחיות עגבניות שלמות משומרות.
מבשלים כמה דקות.
מוסיפים את קרעי הבאגט, את העגבניות הצלויות, 6 עלי בזיליקום טריים, מלח ופלפל. מערבבים.
מוזגים לקערות ומזליפים מעט שמן זית.
מגישים עם באגט על יד.