מקלות בצק עלים

מקלות בצק עלים מתובלים
חטיף קטן לפני הארוחה שיעורר את התיאבון אצל כולם

מרכיבים:
בצק עלים
חלמון ביצה טרוף במעט מים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
גרגירי כמון שלמים
שומשום שחור ולבן
קימל
שבבי פלפל אדום חריף
גרגירי שום יבשים
בצל מטוגן יבש

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מרדדים את הבצק ליריעה דקה, וחותכים לרצועות ברוחב של כסנטימטר.
3. מורחים את הרצועות בחלמון הטרוף, ומפזרים מלח גס ותבלינים.
4. מסובבים ומפתלים את רצועות הבצק סביב עצמן.
5. מניחים בתבנית אפייה ואופים כ-20 דקות.
בתיאבון!

הדפס