מופלטות ריקוטה

מצרכים:
6 כפות גדושות ריקוטה.
2 כפות שמנת חמוצה.
כפית גרידת לימון.
2 כפות דבש.
1/2 כפית תמצית וניל איכותית.
מערבבים את כל המרכיבים לקבלת תערובת חלקה.
מילוי אפרסקים מקורמלים.
3-4 אפרסקים לבנים חצויים לשניים ופרוסים דק.
3 כפות סוכר.
30 גר' חמאה.
1/2 כפית תמצית וניל איכותית.
אופן ההכנה:
1. ממסים במחבת רחבה ושטוחה את החמאה. על להבה גבוהה מאדים את האפרסקים כ3 דקות עד קבלת כתמי צריבה.
2. מוסיפים סוכר וממשיכים לערבב תוך כדי בישול עד שנוצר מעין קרמל סמיך.
3. בתיאבון !

הדפס