לחמעג'ון באגט

3 מנות

מרכיבים:
בגט שלם חתוך לשלישים ופרוס לאורכו באמצע
600 גרם בשר טחון
בצל בינוני קצוץ
שן שום קצוצה
חופן צנוברים
פלפל חריף קצוץ (למי שאוהב)
עלי פטרוזיליה קצוצים מארבעה ענפים
חצי כפית ראס אל חנות או קינמון
מלח ופלפל לפי הטעם
מען שמן זית לטיגון
חצי כוס טחינה

אופן ההכנה:
1. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה
2. מוסיפים את התבלינים- מלח פלפל ראס אל חנות/ קינמון ואת הפלפל החריף ומטגנים כשתי דקות
3. מוסיפים את הבשר הטחון והצנוברים ומטגנים כ7-8 דקות עד שהבשר משחים
4. מסדרים על הבגט הפרוס, מזלפים ט חינה ושמים בתנור בחום של 200 מעלות לכ-5 דקות
5. לפזר פטרוזיליה להגשה

הדפס