דלג לתוכן המרכזי

לחמניות לפסח

מרכיבים לכ-30 לחמניות:
3 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים
1 כוס שמן
1 כפית מלח
2 כפות סוכר
8 ביצים

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מרתיחים בסיר מים, שמן, סוכר ומלח. כשהמסה רותחת, מנמיכים את האש, מוסיפים את קמח המצה ומערבבים עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר, מכבים את האש ומעבירים את המסה למיקסר עם גיטרה. תוך כדי ערבוב המסה מוסיפים את הביצים אחת אחת.
בעזרת מים יוצרים כדורים שווים ומניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה.

אופים כ- 35-40 דקות עד שהלחמניות תפוחות ואפויות.
בתיאבון וחג שמח 🙂