לחמניות לפסח

חומרים – לפי סדר ההכנה:
חצי חבילת מרגרינה
כוס מים
כוס וחצי קמח מצה
מעט מלח
5 ביצים
מעט שמן
איך מכינים?
מרתיחים חצי חבילת מרגרינה וכוס מים
מורידים מהאש
מוסיפים כוס וחצי קמח מצה וקצת מלח. כשהכל מעורבב מכניסים חמש ביצים, אחת-אחת, מערבבים בסבלנות כל אחת עד החמישית
משמנים את הידיים ומכינים כדורים יפים, מעט שטוחים.
מכניסים לתנור לכ-40 דקות שחומם מראש ב-180 מעלות עד שהן משחימות יפה.
מכניסים קיסם לוודא שהלחמניות מוכנות ואם יוצא יבש – זהו זה.
בתאבון!
מומלץ להכין כמה מגשים כי הן פשוט נחטפות!

הדפס