דלג לתוכן המרכזי

לחם ללא גלוטן

מרכיבים לחם ללא גלוטן:
200 קמח קונדיטור
50 גרם קמח תפו"א
50 גרם קמח טפיוקה
1 כף גדושה קמח שקדים
5 גרם שמרים
1/2 כוס שמן
1 כפית שטוחה מלח
קורט סוכר
1 ביצה
3/4 כוס מים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים הרטובים במיקסר עם וו גיטרה. בקערה, מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים אותם לחומרים הרטובים ומערבבים כ- 4 דקות (המסה רכה).
שמים נייר אפייה בתבנית אינגליש קייק ויוצקים את המסה לתוך התבנית. ניתן לפזר מעט שומשום/גרעינים למעלה. מתפיחים את הלחם כשעתיים או עד שהוא מכפיל את נפחו.
מחממים תנור ל- 180 מעלות, מכניסים את הלחם לתנור ומורידים את הטמפרטורה ל- 160.
אופים כחצי שעה.
בתיאבון! 🙂