לחם בירה עם בצל

מצרכים:
2 וחצי כוסות קמח
1 בקבוק (330 מ"ל) בירה לבנה
בצל גדול, קלוף וקצוץ1
50 גרם חמאה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
* מתיכים חצי מהחמאה במחבת ומזהיבים בה היטב את הבצל. מסירים מהאש ומצננים.
* מערבבים היטב את הקמח, הבירה ותוכן המחבת. ממליחים ומפלפלים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.
* מרפדים תבנית אפייה "אינגליש קייק" גדולה או שתיים קטנות בנייר אפייה. מניחים את הבצק בפנים, מתיכים את שארית החמאה ומברישים בה את הבצק.
* אופים בחום בינוני כארבעים דקות עד שהלחם מזהיב היטב.
בתאבון

הדפס