כריך שוק

מצרכים
2 פרוסות לחם טרי
2 כפות טחינה ירוקה
חציל קלוי על האש
1 כף לימון כבוש
ביצה קשה פרוסה
1/2 עגבנייה פרוסה
1/2 בצל סגול פרוס דק
1 מלפפון חמוץ פרוס
2 כפות גרגירי חומוס מבושלים
אופן ההכנה
1. מורחים צד אחד של הכריך בטחינה ירוקה.
2. פורסים חציל קלוי ומניחים על הכריך.
3. מניחים מעל את הלימון הכבוש.
4. מסדרים את פרוסות הביצה הקשה מעל החציל.
5. מפזרים מעל את פרוסות העגבנייה, הבצל הסגול והמלפפון החמוץ.
6. מפזרים מעל גרגירי חומוס מבושלים.
7. סוגרים בפרוסה השנייה.
את הכריך מומלץ להגיש עם סלט ירוק רענן עם תיבול עדין של ויניגרט איכותי או זילוף של שמן זית, מיץ לימון וקמצוץ מלח ופלפל

הדפס