דלג לתוכן המרכזי

כריך כרובית

כריך כרובית
טחינה ירוקה
כרובית צלויה
טבעות בצל סגול
עלי פטרוזליה
צנוברים קלויים

מתכון לכרובית צלויה
חומרים
1 כרובית בינונית
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ובינוניים ושוטפים היטב.
מעבירים את הכרובית לנייר האפייה,מפזרים שמן זית ומערבבים היטב.
מפזרים מלח ופלפל ואופים כ40-50 דקות או עד שהכרובית משחימה וטעימה.
שומרים במקרר בכלי אטום.