כדורי שוקולד – כשר לפסח

מצרכים
לכ 12 יחידות גדולות
המצרכים לרוטב:
100 גרם שוקולד
3 כפות קקאו
כוס חלב או מים או יין (טיפ: מיץ תפוזים)
כוס סוכר.

למוצקים:
כוס אגוזי פקאן שבורים
כוס צימוקים
כפות ליקר שאוהבים
2 כוסות קמח מצה

לציפוי: קוקוס

אופן ההכנה
להמיס את כל חומרי הרוטב על האש או במיקרוגל, להיזהר שלא ישרף, לצנן ולהוסיף לבפנים את שאר החומרים. מערבבים את הכל ביחד, נותנים לנוח 1/2 שעה.
ליצור כדורים בגודל הרצוי, לגלגל בתוך קוקוס מכל הצדדים.
להכניס לעטרות נייר. בתאבון!

הדפס