טראפלס שוקולד

מצרכים להכנה:
4 חבילות שוקולד מריר (100 גרם)
1 חבילת שמנת מתוקה להקצפה
2-3 כפיות ליקר, וויסקי או וודקה
קקאו (ולא שוקולית)
אופן ההכנה:
שוברים את השוקולד לחתיכות וקוביות גסות ומניחים בקערה עמידה לחום.
מחממים את השמנת עד שהיא כמעט רותחת ומוזגים אותה על השוקולד השבור.
מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את הליקר, וויסקי או וודקה
מצננים במקרר לפחות שעתיים, אפשר גם פחות במקפיא.
בקערה שטוחה מוזגים אבקת קקאו ובעזרת שתי כפיות מוציאים חתיכות שוקולד ומניחים אותו בקקאו ומצפים היטב.
את הטראפלס שומרים בקופסא או במגש במקרר ומוציאים לפני ההגשה.

הדפס