טיפ למתכון משאריות בצק עלים

הכנתם מאפים עם בצק עלים ונשארו לכם שאריות?
למה שלא תכינו איתן נשנוש טעים לכל המשפחה?

הוראות הכנה למשה בתיבה:
מפשירים את הבצק ומרדדים לעלה דק, אבל לא מדי. מודדים אורך של נקניקיה ורוחב של חצי נקניקיה וחותכים את הבצק למלבנים.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
על כל מלבן בצק מורחים את הרוטב שאוהבים, אפשר לתבל את הדף במעט חרדל, מלח, פלפל גרוס וכו'.
מגלגלים את הנקניקייה בתוך הבצק ומניחים אותה בתוך תבנית עם נייר אפייה כשהתפר כלפי מטה. מושחים בביצה טרופה, אפשר לזרות מעט שומשום והופ לתנור.
אופים כרבע שעה, עד שהבצק משחים. מגישים חם. עם כרוב כבוש ורטבים בצד.
בתיאבון!

הדפס