טיפ למתכון משאריות בצק עלים

יש לנו עוד מתכון קליל וטעים שניתן להכין משאריות בצק עלים ששמרתם במקרר – שבלולי פסטו ופרמזן שנחטפים מהמגש

מוציאים את שארית הבצק, מרדדים לעלה (לא דק מידי), מורחים שכבת פסטו ומעל זורים פרמזן.
מגלגלים את העלה לגליל מהודק ופורסים פרוסות קטנות.
מניחים בתבנית קטנה כשהצד המגולגל כלפי מעלה ומורחים בביצה טרופה.

מכניסים את כל התבניות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות או עד הזהבה.

• אפשר גם למרוח רוטב עגבניות וגבינה ליצירת שבלולי פיצה
בתיאבון!

הדפס