טיפ המומחה שלנו להקטנת ספיגת השמן בסופגנייה:
הוסיפו מעט משקה אלכוהולי (ברנדי, קוניאק, רום) לבצק, כ-2 כפות ל-1 ק"ג קמח. האלכוהול שבבצק הופך בזמן הטיגון לגז, הנוטה להתנדף מהבצק, כך שמרבית השמן המנסה להיספג בבצק נדחק החוצה.
גם בריא וגם טעים
דף הבית » עמוד בלוג » מאפים מתוקים » טיפים » טיפ להקטנת ספיגת השמן
טיפ המומחה שלנו להקטנת ספיגת השמן בסופגנייה:
הוסיפו מעט משקה אלכוהולי (ברנדי, קוניאק, רום) לבצק, כ-2 כפות ל-1 ק"ג קמח. האלכוהול שבבצק הופך בזמן הטיגון לגז, הנוטה להתנדף מהבצק, כך שמרבית השמן המנסה להיספג בבצק נדחק החוצה.
גם בריא וגם טעים