טיפ להכנת סופגניות מוצלחות

לפניכם עשרת הדיברות להכנת סופגניות מוצלחות וטעימות:
1. כאשר מחממים את השמן מומלץ לא לעבוד עם להבה חזקה מידי, שתמנע אפשרות שליטה בחום.
2. כשהשמן חם אפשר להכניס כף עץ לתוכו, אם יש בועות סביבה – השמן מוכן לעבודה.
3. אם השמן מתחמם יותר מידי במהלך הטיגון, אפשר להוסיף מעט שמן קר, על מנת לאזן את טמפרטורת העבודה.
4. מומלץ להתפיח את הסופגניות ללא כיסוי – כך בצק הסופגניות מקבל קרום דקיק, קרום שיסייע לשמור על צורת הסופגנייה במהלך הטיגון.
5. חובה להכניס את הסופגניות לשמן רק כאשר הן ממש תפוחות, אם מכניסים לפני הזמן נקבל סופגנייה פחוסה. ללא "חגורת הטיגון הלבנה".
6. אתם לא בטוחים אם הסופגניות תפחו מספיק? הכניסו אחת ובדקו.
7. לפני שמוצאים את כל הסופגניות מהשמן, בדקו אחת וראו האם היא "אפוייה" גם מבפנים.
8. השתמשו בנייר סופג מקומט על מנת לספוג את עודפי השמן.
9. סופגנייה הופכים רק פעם אחת! הפיכה נוספת רק תגביר את ספיגת השמן בבצק, וחוץ מזה זהירות – מדובר בשמן רותח.
10. איכלו ותיהנו מכל רגע

הדפס