טיפ להכנת כדור בצק מושלם

טיפ המומחה שלנו ליצירת כדור בצק מושלם:
טפטפו מעט שמן זית על השיש ובכל פעם טבלו לנגיעה את כדור הבצק שאתם מתכוונים לגלגל. השמן עדיף על פני קמח כי הוא גם ימנע הידבקות וגם ישמור שהבצק לא יתייבש.
הניחו מעל הבצק את כף היד כך שהאגודל והזרת יתחמו את גבולות הכדור ויהיו צמודות לשיש בעוד ששאר האצבעות מונחות על כל הבצק.

התחילו לגלגל את הבצק על השיש בתנועה מעגלית ויחסית מהירה ודאגו כל הזמן שהבצק לא חורג מגבולות הזרת והאגודל, חשוב להפעיל קצת כוח גם במרכז כף היד על החלק העליון של הבצק.
הפכו את הכדור, רואים בתחתית ספירלה מאוד ברורה? הצלחתם!
שימרו את הטיפ וחכו למתכון המיוחד שנפרסם ביום שלישי

הדפס