טיפ לבצק פריך במילוי שוקולד

כדי שיהיה לכם שבוע מתוק הכנו לכם מתכון לבורקס מפתיע – בצק עלים פריך במילוי שוקולד עם שמנת מתוקה וחלבה

מצרכים:
500 גרם בצק עלים
ביצה טרופה
סוכר גבישי
3/4 מיכל שמנת
200 גרם שוקולד
150 גרם חלבה מפוררת
2 חלמונים
וניל

אופן הכנה:
ממסים את השוקולד ביחד עם השמנת.
מערבבים פנימה חלבה, וניל ושני חלמונים. מקררים לגמרי.
חותכים את הבצק לעיגולים או משולשים וממלאים בתערובת השוקולד.
מורחים בביצה ומפזרים סוכר.
אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה וזהו, יש לכם נשנוש מתוק לכם או לאורחים. בתיאבון!

הדפס