טארט פירות יער ורימונים

מתכון:
לתבנית בקוטר 24 ס"מ
לבסיס:
125 גרם קוואקר – שיבולת שועל
200 גרם קוקוס טחון יבש
200 גרם חמאה רכה
קרם וניל:
2 שקית פודינג וניל
1 וחצי כוסות חלב
2 מיכלים שמנת מתוקה
350 גרם פירות יער משקית (במקרר הקפואים)
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל- 150 מעלות.
מערבבים את כל חומרי הבסיס, מעבירים לתבנית ומיישרים לגובה אחיד.
אופים כ- 15 דקות ומקררים.
מכינים את הקרם: במיקסר בעזרת מטרפה, מקציפים את כל המרכיבים במהירות בינונית עד גבוהה, עד קבלת קרם יציב.
מרכיבים את הטארט: על בסיס הטארט הקראנצ’י מורחים את הקרם וניל בצורה אחידה.
מערבבים בבלנדר את הפירות+2 כפות אבקת סוכר עד לקבלת מחית
מורחים מעל קרם הוניל,ומפזרים רימונים מעל ומצננים במקרר למספר שעות.
טיפים:
1. כשמכינים את בסיס הטארט, חשוב לדחוס את התערובת לתבנית הטארט וליישרה בטרם הכנסתה לאפיה בתנור.
2. מומלץ להשאיר מעט קוקוס טחון יבש, לקישוט הטארט בהיקפו החיצוני.

הדפס