חטיפי תלישה עם פרמזן- אלונה זוהר

לבצק:
חצי ק"ג קמח שמרים
1 כוס חלב
1 כף סוכר
100 גרם חמאה רכה
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
4 חלמונים
1 ביצה
2 כפיות מלח

לציפוי:
100 גרם חמאה
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

להכנה:
בקערת המיקסר ללוש את כל החומרים עם וו לישה, להניח ללילה במקרר.
בבוקר שאחרי לקרוע חתיכות בצק קטנות ולהניח על שטח מקומח. להמיס חמאה, לטבול כל חתיכה בחמאה ולאחר מכן בפרמזן.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות

הדפס