דלג לתוכן המרכזי

ברוסקטה עגבניות

רכיבים:
1 באגט קנוי
6 שיני שום
3 עגבניות בשלות
צרור עלי בזיליקום
חומץ בלסמי
שמן זית
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. חותכים את הבאגט לפרוסות אלכסוניות
3. מכניסים לתנור למשך כ- 8 דקות או עד שהבאגט נהיה זהוב
(ניתן להכין את הבאגט גם בטוסטר)
4. מוציאים ומורחים את הבאגט בשיני שום.
5. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות
6. מוסיפים את הבזיליקום, 2 שיני שום, שמן זית, מעט חומץ בלסמי, מלח ופלפל
7. מערבבים קלות
8. מניחים את העגבניות מעל הבאגט ומגישים.

מתכון המלא:
http://tinyurl.com/9uzqocu
בתיאבון!