בראוניז שוקולד

מרכיבים:
100 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר (ניתן להשתמש ב- 100 גרם שוקולד מריר + 100 גרם שוקולד חלב)
1 כפית נס קפה
5 ביצים מס’ L
1 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח אסם (140 גרם)

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 170 מעלות .
בסיר קטן, על אש נמוכה ממיסים חמאה, שוקולד ונס קפה.
מקציפים ביצים וסוכר לקצף בהיר ומבריק.
מוסיפים לקצף את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח תופח של אסם.
אופים בתבנית אלומיניום מלבנית במידות – 32 ס"מ/26 ס"מ כ-35 דקות.

גיוון :
ניתן לפזר מעל 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס בטרם הכנסת הבראוניז לתנור האפייה

הדפס