בראוניז שוקולד – כשר לפסח

מצרכים
100 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר (ניתן להשתמש ב- 100 גרם שוקולד מריר + 100 גרם שוקולד חלב)
1 כפית נס קפה
5 ביצים מס’ L
1 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח כשר לפסח אסם (140 גרם)

אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 170 מעלות .
בסיר קטן, על אש נמוכה ממיסים חמאה,שוקולד ונס קפה.
מקציפים ביצים וסוכר לקצף בהיר ומבריק.
מוסיפים לקצף את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח הכשר לפסח.
אופים בתבנית אלומיניום מלבנית במידות – 32 ס"מ/26 ס"מ כ-35 דקות.
גיוון :
ניתן לפזר מעל 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס בטרם הכנסת הבראוניז לתנור האפייה

הדפס