בורקס שוקולד

מרכיבים:

1 חבילה בצק עלים מרודד, מופשר לילה במקרר
ממרח שוקולד איכותי
פרוסות בננה דקות
1 ביצה טרופה להברשה

לקישוט:
מעט גבישי סוכר / סוכר דמררה

אופן ההכנה:
1. מחלקים את הבצק לריבועים בגודל 5*5 ס”מ.
2. מורחים בכל ריבוע ממרח שוקולד ומניחים 2 פרוסות בננה מעל
3. סוגרים את הריבועים לצורת משולש ומהדקים את הדפנות על מנת שהשוקולד יישאר בפנים ולא ייזל במהלך האפייה
4. מניחים את הבורקסים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה במרווחים
5. מברישים בביצה טרופה עם מעט מלח
6. מפזרים פולי קקאו גרוסים או סוכר דמררה
7. אופים במשך 15-20 דקות או עד שהבורקסים תפוחים וזהובים

הדפס